top of page
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • YouTube
Navigators logo

маркетинг агенција од твоето соседство

Маркетинг агенција од соседството

ЗОШТО МАЛА АГЕНЦИЈА ОД СОСЕДСТВОТО?

Замислете барате партнер на сите можни места со сјај, каде што можете да запознаете ВИП и гламурозни луѓе со стил и со грациозност. Некои од нив ќе Ви ветат планини и долини, некои само ќе Ве игнорираат, некои се зафатени. Но нешто не се совпаѓа, нели? Нешто не штима!

 

Еден ден налетувате на некој/а од соседството, кој е многу сличен на Вас. Сте го нашле совршениот спој со некого и  сега конечно има смисла. Затоа, не заборавајте да погледнете во непосредната околина за да го најдете тоа што го барате.

NavigatorS е мала PR & Marketing агенција која одговара на Вашиот бизнис. Ние сме агенцијата од соседството – ги разбираме Вашите потреби, Ве познаваме подобро од било кој друг, Ве чувствуваме – бидејќи живееме во исто маало! Заедно сме во сите борби, сите заложби и секоја радост! Спремни сме да ја прославиме секоја победа до која ќе дојдете!

Е да, дали спомнавме, дека дел од профитот оди за нашето маало? Сакаме да го разубавиме нашиот град со цвеќе и украси!

АГЕНЦИЈА ОД СОСЕДСТВОТО
ОНАА ШТО ЌЕ ВЕ РАЗБЕРЕ И ЌЕ ВИ ДАДЕ СОВЕТ СО НАЈДОБРА НАМЕРА

3289

Завршени

проекти

1528

Спроведени

кампањи

14

Години на македонскиот пазар

ABOUT
Skopje Design week

ПРОЕКТИ

ЧИО ЧИПС

02

01

СКОПЈЕ CITY MALL 
„ВО ЗЕМЈАТА НА ЗМЕЈОВИТЕ“
ФЕСТИВАЛ НА НОВИОТ 
ГЕРМАНСКИ ФИЛМ

04

05

САЕМ НА КНИГА

03

СКОПЈЕ DESIGN WEEK

06

ЗЛАТНА РАМКА
РЕВИЈА НА МАКЕДОНСКИ ФИЛМ
PROJECTS
Услуги

УСЛУГИ

МЕНАЏМЕНТ НА 
СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ
ОДНОСИ СО
ЈАВНОСТ
РЕКЛАМА
ПРОДУКЦИЈА
SERVICES
THE TEAM
Gradient

ТИМ

Тимот е мал, но компактен.

Овие луѓе од Вашето соседство добро си ја знаат работата и секогаш

зборуваат во прво лице множина.

Navigators

КЛИЕНТИ

CLIENTS
VIDEOS
CONTACT
bottom of page