top of page

Буквално влегуваме во продажните места на вашата конкуренција и го пласираме вашиот производ, ги едуцираме за него, создаваме интеракција за трансакција

Competition targeting - lookalike audience

SKU: 217537123517253
ден22.000,00 Regular Price
ден6.600,00Sale Price
  • Facebook 

    Instagram

    LinkedIN

bottom of page